Dentals.BG Logo

OliBRUSH esthetic четки за моделиране

product image
product image
product image

Комплектът от естетични инструменти OliBRUSH е резултат от сътрудничеството с д-р Карол Бабински. Работата с композити е създаване на красива повърхностна морфология. Идеалната четка трябва да има оптимална твърдост, за да направлява композита, а не само да го изглажда. Внимателно подбраната ширина и дължина на косъмчетата също влияе върху ергономичността на работа при моделиране на пълнежа.

Описание

Дървена дръжка – използването на брезова дървесина гарантира лекота на инструмента, което заедно с ергономичния профил на дръжката гарантира комфортна работа. Синтетични влакна – наличието на различни влакна позволява избор на идеалното съотношение между твърдостта и еластичността на косъма. Освен това, той е много по-гладък, по-устойчив на раздробяване и дезинфекциращи течности от естествените влакна. OliBRUSH бр. 1 – профилиран за задни зъби и фини структури; късите влакна и късата работна част позволяват пълен контрол върху работата дълбоко в устата; OliBRUSH бр. 2 – среден за по-малки повърхности и конструкции; OliBRUSH бр. 3 – равнина за по-големи предни повърхности, напр. резци.

EU investments

Проект: BG-RRP-3.005-1432-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“

Главна цел: Целта на проекта е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката като чрез получените безвъзмездни средства ще бъдат внедрени информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на предприятието.

Очакваният ефект e чрез подкрепата по процедурата да се повиши нивото на интеграция на дигиталните технологии в дейността на предприятието и да се подобри готовността му за последващо възприемане на технологии от Индустрия 4.0.

Краен получател на помощта: ДЕНТАСЮИС ЕООД

Обща стойност на проекта: 20 000 лева европейско финансиране

Начало: 02.06.2023 г.
Край: 02.06.2024 г.

За показване на съдържанието и по-добро потребителско изживяване в сайта, използваме "бисквитки".

За повече информация относно бисквитките прочети нашата Политики за лични данни.