Dentals.BG Logo

Хипохлорид 5,25% CHLORAXID - 400 гр.

product image
product image

CHLORAXiD 5,25% има литичен ефект в отношението си с мъртва и жива тъкан, разтваряйки органичната част от лепкавия слой. Той засяга главния канал и страничните канални пътища, които са недостижими за инструментите. CHLORAXiD 5,25% има пургативни свойства и избелва твърдата тъкан на зъба.

Описание

Приложение и свойствата на CHLORAXiD 5,25%: · По време на механичното разширяване на канала премахва останалата мъртва пулпа. · Почиства канала и премахва лепкавия слой за да оголи дентина на кореновите канали преди запълване на канала · Предпазва от петна по зъбите, които могат да се образуват след не добре изплакнати канали. · Препоръчва се за изплакване на канали инфектирани при възпаление на пулпата.

EU investments

Проект: BG-RRP-3.005-1432-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“

Главна цел: Целта на проекта е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката като чрез получените безвъзмездни средства ще бъдат внедрени информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на предприятието.

Очакваният ефект e чрез подкрепата по процедурата да се повиши нивото на интеграция на дигиталните технологии в дейността на предприятието и да се подобри готовността му за последващо възприемане на технологии от Индустрия 4.0.

Краен получател на помощта: ДЕНТАСЮИС ЕООД

Обща стойност на проекта: 20 000 лева европейско финансиране

Начало: 02.06.2023 г.
Край: 02.06.2024 г.

За показване на съдържанието и по-добро потребителско изживяване в сайта, използваме "бисквитки".

За повече информация относно бисквитките прочети нашата Политики за лични данни.