Dentals.BG Logo

Зъбен душ Bitvae C2

product image
product image
product image
product image
product image
product image
product image
product image
product image

Зъбен душ Bitvae C2 ефективно отстранява до 99,99% от остатъците от храна и зъбен камък, с издръжлива батерия и голям резервоар.

Описание

Bitvae C2 е зъбен душ (орален хидродуш), който ефективно отстранява до 99,99% от остатъците от храна и зъбен камък, като същевременно осигурява дълбок масаж на венците и подобрява кръвообращението. Подобрената пулсационна технология кара водната струя при налягане от 50-120 PSI да достига дори до тези области на устата, които обикновената четка за зъби не може да достигне.
Bitvae C2 осигурява не само стандартни накрайници, но и специален накрайник за езика, който позволява цялостна хигиена на цялата устна кухина. 

Bitvae C2 има 3 режима на работа, голям резервоар – 300 мл, 6 сменяеми накрайника въртящи се на 360°, издръжлива батерия. Високата водоустойчивост осигурява по-голяма безопасност по време на употреба, елиминирайки риска от повреда от случайни пръски. Лесен за почистване без труднодостъпни места. Зъбният душ Bitvae C2 е невероятно лек и преносим.

За да се избегне разпространението на бактерии и за поддържане на хигиената се препоръчва смяна на дюзата (накрайника) на всеки 3 месеца.

Основни характеристики:

  • 3 режима на работа:
  1. Soft - идеален за хора, които тепърва започват да използват иригатор или имат чувствителни венци (водно налягане от 50-70 PSI)
  2. Normal - идеален за ежедневна грижа, осигурявайки ефективно отстраняване на плаката и остатъците от храна (водно налягане от 70-90 PSI)
  3. Potent - мощният режим е за тези, които ценят интензивното почистване на устната кухина (водно налягане от 90-120 PSI)
  • Дълъг живот на батерията - до 40 дни с едно зареждане 
  • Лесен за почистване резервоар – 300 мл
  • Накрайници: 5 стандартни, 1 накрайник за почистване на езика
  • Клас на водоустойчивост: ІРХ7
  • Комплекта съдържа: зъбен душ, 6 накрайника, кабел за зареждане.
  • Гаранция 1 година.