Dentals.BG Logo

Зъбен душ FairyWill 5020E

product image
product image
product image
product image

Зъбен душ FairyWill 5020E ефективно отстранява до 99,99% от остатъците от храна и зъбен камък, като същевременно осигурява дълбок масаж на венците и подобрява кръвообращението.

Описание

FairyWill 5020E е зъбен душ (иригатор), който ефективно отстранява до 99,99% от остатъците от храна и зъбен камък, като същевременно осигурява дълбок масаж на венците и подобрява кръвообращението. Подобрената пулсационна технология кара водната струя при налягане от 30-100 PSI да достига дори до тези области на устата, които обикновената четка за зъби не може да достигне.

FairyWill 5020E има 3 режима на работа, голям резервоар – 300 мл, 8 сменяеми накрайника, издръжлива батерия. Висоководоустойчивият продукт е оборудван и с двойни уплътнения, които ефективно предотвратяват евентуални течове. Зъбният душ FairyWill 5020E е невероятно лек и преносим.

За да се избегне разпространението на бактерии и за поддържане на хигиената се препоръчва смяна на дюзата (накрайника) на всеки 3 месеца.

Основни характеристики:

  • 3 режима на работа:
  1. Сlеаn - рeжим пoдxoдящ зa eжeднeвнa yпoтpeбa, скорост на пулсациите на водата 1800 пъти в минута
  2. Soft - режим за начинаещи потребители и хора с чувстителни зъби, скорост на пулсациите на водата 1400 пъти в минута
  3. Маѕѕаgе - режим, който нe caмo ocигypявa eфeктивнo пoчиcтвaнe, нo и мacaж нa вeнцитe, скорост на пулсациите на водата 1400-1800 пъти в минута
  • Дълъг живот на батерията - до 21 дни с едно зареждане 
  • Лесен за почистване резервоар – 300 мл
  • Накрайници: 5 стандартни, накрайник за почистване на езика, пародонтален накрайник и накрайник за хора с брекети
  • Клас на водоустойчивост: ІРХ7
  • Комплекта съдържа: зъбен душ, 8 накрайника, кабел за зареждане.
  • Гаранция 1 година.

EU investments

Проект: BG-RRP-3.005-1432-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“

Главна цел: Целта на проекта е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката като чрез получените безвъзмездни средства ще бъдат внедрени информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на предприятието.

Очакваният ефект e чрез подкрепата по процедурата да се повиши нивото на интеграция на дигиталните технологии в дейността на предприятието и да се подобри готовността му за последващо възприемане на технологии от Индустрия 4.0.

Краен получател на помощта: ДЕНТАСЮИС ЕООД

Обща стойност на проекта: 20 000 лева европейско финансиране

Начало: 02.06.2023 г.
Край: 02.06.2024 г.

За показване на съдържанието и по-добро потребителско изживяване в сайта, използваме "бисквитки".

За повече информация относно бисквитките прочети нашата Политики за лични данни.