Dentals.BG Logo

ETIK Collagene - хемостатични колагенови цилиндри

product image
product image
product image

Etik Колагенови цилиндри позволява хемостаза благодарение на своите адхезивни, абсорбиращи течности и желиращи свойства. Колагеновият цилиндър се моделира върху хеморагичната повърхност и прилепва силно към нея, когато се упражнява (механична) компресия, като по този начин благоприятства образуването на тромбоцити (коагулация) и поддържането й в позиция. Колагеновите цилиндри са напълно реабсорбируеми за 30 дни.

Описание

Показания:
Използва се вътре в зъбната алвеола след екстракция или в малко операционно поле. Професионален продукт за дентална употреба.
Състав:
Нативен, неденатуриран колаген от животински произход (говежди): колаген тип I от 80 до 90%, тип III от 10 до 20%.
Вирусна безопасност:
Etik Collagen cylinders получи положителна оценка от експертната група на Комисията по микробиологична безопасност към френското Министерство на труда и социалните въпроси.

  • ОПАКОВКА: 25 броя в индивидуални стерилни опаковки, готови за употреба. Диаметър приблизително 10 мм - височина приблизително 16 мм.

EU investments

Проект: BG-RRP-3.005-1432-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“

Главна цел: Целта на проекта е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката като чрез получените безвъзмездни средства ще бъдат внедрени информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на предприятието.

Очакваният ефект e чрез подкрепата по процедурата да се повиши нивото на интеграция на дигиталните технологии в дейността на предприятието и да се подобри готовността му за последващо възприемане на технологии от Индустрия 4.0.

Краен получател на помощта: ДЕНТАСЮИС ЕООД

Обща стойност на проекта: 20 000 лева европейско финансиране

Начало: 02.06.2023 г.
Край: 02.06.2024 г.

За показване на съдържанието и по-добро потребителско изживяване в сайта, използваме "бисквитки".

За повече информация относно бисквитките прочети нашата Политики за лични данни.