Dentals.BG Logo

Хемостатична пяна Алустат ALUSTAT Foam - 1 шприца*0,8гр.

product image
product image

Използва се по време на стоматологично лечение за задържане на леки кръвоизливи, които могат да се появят в следните ситуации: При подготовка на кавитети; Преди вземане наотпечатък; След отстраняване на временна корона; След използване на лазер; Когато се изискват хемостаза и ретракция.

Описание


Съдържащият се в продукта 20% алуминиев хлорид има съдосвиващ ефект върху малките кръвоносни съдове, за да намали подуването и лекото кървене.

Консистенцията позволява директно аплициране на необходимото място (гингивален сулкус). Има кръвоспиращо и адстрингентно действие.

Опаковка: Шприца 0.8 гр.

EU investments

Проект: BG-RRP-3.005-1432-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“

Главна цел: Целта на проекта е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката като чрез получените безвъзмездни средства ще бъдат внедрени информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на предприятието.

Очакваният ефект e чрез подкрепата по процедурата да се повиши нивото на интеграция на дигиталните технологии в дейността на предприятието и да се подобри готовността му за последващо възприемане на технологии от Индустрия 4.0.

Краен получател на помощта: ДЕНТАСЮИС ЕООД

Обща стойност на проекта: 20 000 лева европейско финансиране

Начало: 02.06.2023 г.
Край: 02.06.2024 г.

За показване на съдържанието и по-добро потребителско изживяване в сайта, използваме "бисквитки".

За повече информация относно бисквитките прочети нашата Политики за лични данни.