Dentals.BG Logo

Блог

post image

Iphysio - решението, което завинаги улесни имплантирането на зъби

26 February 2024

iPhysio – сулкус-формер, трансфер и временна протеза, която с циркониевото си покритие запазва меките тъкани. Компонент с три функции, който веднъж завинаги улесни процеса на имплантиране на зъби. Патентованото решение, което е по-известно като “три в едно” остава на мястото си през целия процес на заздравяване на костите и венците, както и по време на снемането на отпечатък, независимо от сектора на импланта и без значение дали той е естетичен или не е. Интересното при него е, че се отстранява само веднъж, за да се постави окончателната реставрация.

 

Процедурата намалява броя на интервенциите на меките тъкани и цялостно улеснява процеса. И по време на процедурата няма риск от замърсяване на мястото на импланта при отстраняване на частите за снемане на отпечатъка и поставяне на временната протеза.

 

Дигиталното решение Iphysio изпълнява функцията на сулкус формер, сканиращо тяло, а също и като временна основа за временна протеза. След това вашият протезист ще може да произведе желаното възстановяване с помощта на CAD/CAM, използвайки скенер по техен избор. Докато поддържате работните си навици, ще имате възможност да се възползвате от клиничните предимства на концепцията iphysio®. А моментът на затягане е едва 15 N.cm.

 

Друг важен плюс, който стоматолозите отбелязват при работата с Iphysio е именно пестенето на ценно време и комфорта по време на използването му. Съвместим с повечето марки и импланти. Несравним за комфорта на пациента, защото е универсален. От момента на имплантиране, без да сваляте IPhysio, през целия процес на заздравяване на костите и венците.

Имате възможност да избирате от 4 различни форми и 4 различни височини. Защото Iphysio пресъздава анатомичен профил на изникване, за един естествен и красив резултат.

Последвайте ни

EU investments

Проект: BG-RRP-3.005-1432-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“

Главна цел: Целта на проекта е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката като чрез получените безвъзмездни средства ще бъдат внедрени информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на предприятието.

Очакваният ефект e чрез подкрепата по процедурата да се повиши нивото на интеграция на дигиталните технологии в дейността на предприятието и да се подобри готовността му за последващо възприемане на технологии от Индустрия 4.0.

Краен получател на помощта: ДЕНТАСЮИС ЕООД

Обща стойност на проекта: 20 000 лева европейско финансиране

Начало: 02.06.2023 г.
Край: 02.06.2024 г.

За показване на съдържанието и по-добро потребителско изживяване в сайта, използваме "бисквитки".

За повече информация относно бисквитките прочети нашата Политики за лични данни.